top of page
IMG_2188.jpg

Om Hudterapeuten C

Hudterapeuten C är en nystartad hudvårdsklinik i Väsby Centrum med fokus på kvalitet och kundtrygghet. Vi är en personlig klinik som specialiserar oss på skräddarsydda och avancerade behandlingar med resultatdrivna metoder och produkter.


Vi lägger stor vikt vid kunskap och fortbildar oss därför kontinuerligt. Vi ställer höga krav på våra leverantörer och väljer bara ut de bästa produkterna från ledande aktörer.
För allas trygghet och säkerhet innehar vi behandlingsförsäkring. Vårt mål är att du ska få en behaglig, trygg och trevlig upplevelse hos oss!

OM OSS: Om

Välutbildad personal

Hudterapeuten C är en hudvårdsklinik med fokus på kvalitet och kundtrygghet. Alla våra behandlingar utförs av välutbildad och auktoriserad personal. Våra hudterapeuter innehar en internationell examen och är medlemmar i SHR (Sveriges hudterapeuters riksförbund). Som medlem innebär det att man har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Vi arbetar efter SHR:s etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du skulle drabbas av en skada orsakad vid behandling. Det är en trygghet för dig som kund!

Hudterapeuten-logo_edited.png
OM OSS: Om

Varmt välkommen till oss på Hudterapeuten C! Här kan du känna dig trygg och säker under din behandling.

SHR-Logga_1_edited_edited.png
Säker Hudterapeut-sticker 21.png
OM OSS: Klienter

Branschledande utrustning och produkter

Vår utrustning och produkter är noga utvalda, vi ställer höga krav på våra leverantörer och väljer bara ut de bästa produkterna från ledande aktörer.
Vi arbetar med kvalitativa och välbeprövade apparaturer och hudvårdsmärken som Exuviance, Fillmed, WiQomed och Nordlys IPL, ett världsledande IPL-system.

OM OSS: Om
bottom of page